Trump jewels

Donald Trump is vanaf januari 2017 officieel de 45e  Amerikaanse President en onder meer de Amerikaanse The New York Post schrijft dat Melania Trump heel veel goeds gaat betekenen voor de mode-industrie. De pantsuits die zij in het verleden voor het publiek heeft gedragen werden binnen no-time uitverkocht (en gegoogeld!).
Het vertonen van mooie jurken en pantsuites heeft Melania dan ook al meerdere malen voor haar rekening genomen, bijvoorbeeld tijdens de Republikeinse Conventie in juni, tijdens meerdere speeches van haar man door het land in Ohio, Pennsylvania en New Hampshire, en nu is het vrijwel zeker dat zij ook prachtige uitgedost zal zijn tijdens staatsbezoeken, toespraken, meetings en welja: de inauguratie van 16 januari. Op deze dag zal haar man ingewijd wordt tot President van Amerika en zal zij de nieuwe titel als First Lady officieel gaan dragen.

Sieradenkoningin
Melania Trump dost zich uit met enorm veel sieraden. Zelf heeft zij al sinds 2009 een groeiende juwelenlijn en doet zij alle moeite om de meest prachtige sieraden te ‘showcasen’, van oorringen tot subtiele gekleurde of zwarte armbanden: zeker een kijkje waard om de accessoires van Melania eens goed te bekijken. Armbanden in vergelijkbare stijl vind je in Nederland in deze website.

Men zou verwachten dat de haar eigen juwelen binnen haar collectie enorm veel geld kosten, maar het tegendeel is waar: een armband is al snel 15-20$ en stijgt niet vaak boven de $150 dollar uit. Ze zegt zelf dat haar sieraden een exclusieve uitstraling hebben, maar vooral goed te betalen zijn voor de midden- en lage inkomens van het land.

Dan Ivanka Trump.

Zij is sinds kort eigenaresse van The Trump Organisation. Zij zal met haar twee broers de hoofdposities in gaan nemen van het bedrijf van haar vader, maar er wordt geroezemoesd dat Ivanka de echte hoofdpositie in zal nemen binnen het bedrijf.

Naast zakelijke bezigheden houdt ook Ivanka zich al jaren bezig met het ontwerpen van haar eigen sieraden die onder de naam “Ivanka Trump fine juwelry” worden verkocht. Deze lijn verkoopt zijn juwelen via een zeer sjieke juwelenboutique op Madison Avenue en besteedt daarnaast de verkoop uit aan tot nu toe meer dan 60 winkeliers en modeketens.

Ivanka’s collectie bevat voornamelijk de kleuren wit, goud en zwart. Oprah, Demi Moore en Natalie Portman dragen deze juwelen en Ivanka Trump promoot daarnaast haar eigen juwelenlijn. Met name de ringen zijn populair. In Nederland vind je vergelijkbare ringen hier.

De prijsklasse van Ivanka Fine Juwelry ligt hoger dan die van Melania:
een halsband kost al gauw $16.000.

Vaak zijn de stukken gemaakt van 16-karaats goud en/of zilver, en eveneens bevatten sommige sieraden binnen de collectie puur diamant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.