Alan Red niet zomaar een T-shirt

T-shirts, ze zijn er in veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten. De T-shirts van Alan Red zijn niet zomaar T-shirts, nee, het zijn T-shirts van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze steken met kop en schouder boven alle andere merken uit. Alan Red produceert shirts die een echte bodygear vormen voor elke man. Mooie t-shirts met een perfecte pasvorm en ideaal te dragen onder elk kledingstuk. Of je nu op zoek bent naar een shirt voor onder een trui of overhemd, Alan Red heeft voor elke situatie een passend shirt.

De collectie van het Alan Red label

Het Alan Red label is geboren uit het Italiaanse bedrijf Magir, dat in 1940 werd opgericht. Na heel wat shirts, polo’s en sweaters kwam het verlangen om ook een eigen label te ontwikkelen. In 1996 werd de sprong in het diepe gewaagd en werd het Alan Red label geboren en geïntroduceerd.

Als sinds de start is Alan Red een mega succes. De basic modellen Derby, Vermont en Virginia hebben Alan Red groot en bekend gemaakt. Alan Red staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alan Red heeft niet stil gezeten, maar is met de wensen van zijn klanten meegegaan. Naast de basic line is er ook een fraaie stretch line ontwikkeld, die zich Ottowa en Oklahoma mogen noemen. Deze T-shirts met het dubbel gestikte boord blijven perfect in model en voelt zacht aan.

Allan Red heeft veel verschillende modellen en ieder keer wordt de collectie uitgebreid, om maar zoveel mogelijk aan de wens van de man te voldoen. Alan Red maakt shirts met een ronde hals, een V-hals, met een rechte lijn, een sportieve look of gewoon elegant. Alan Red is van alle markten thuis, zo ook op het gebied van boxershorts, het overzicht vind je hier.

Alan Red als ‘onder’ shirt

Veelal worden de Alan Red T-shirts als ‘onder’ shirt gedragen. De Alan Red shirts zijn ook zeer geschikt om onder een trui of overhemd te dragen, omdat de perfecte pasvorm zich daar voor leent. T-shirts van andere merken vallen vaak wijd en lomp om het lijf en dat zorgt er al gauw voor dat je ziet dat iemand een T-shirt onder zijn overhemd of trui draagt. Terwijl je bij Alan Red T-shirts het niet eens zal opvallen dat er een T-shirt onder de kleding gedragen wordt.

Maar de Alan Red shirts zijn van zo’n hoge kwaliteit dat deze shirts ook heel goed op een spijkerbroek of onder een colbert gedragen kunnen worden. Je hoeft deze prachtige shirts niet onder iets te verstoppen. Iedereen mag gewoon het Alan Red shirt zien. Maar doorgaans dragen mannen ze onder een net overhemd, beide kledingstukken kun je online vinden bij hemdvoorhem.

Alan Red service

Alan Red is er op gebrand om zijn klanten het zoveel mogelijk naar de zin te maken, want zoals je weet komt een tevreden klant altijd terug. Vanwege de hoge normen is Magir met zijn Alan Red label nog steeds de marktleider binnen Nederland. Maar ook in tal van andere landen zoals België, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Hong Kong en natuurlijk in het eigen land Italië worden Alan Red T-shirts verkocht. Alan Red stelt hoge eisen aan zijn shirts. Kwaliteit, trendy designs en een 24 uur service staan dan ook in een hoog vaandel.

Alan Red blijft altijd modieus

Modellen als Ottowa, Derby en Virginia zijn basic modellen die over heel de wereld bij klanten bekend zijn. En deze Alan Red shirts mogen dan ook in geen enkele basic garderobe ontbreken. En zeg nou zelf een goed basic shirt gaat nooit uit de mode. Je zult met een Alan Red shirt altijd modieus gekleed gaan of je nu ergens onder draagt of juist als normaal shirt.

Alan Red is er niet alleen voor mannen. Maar ook vrouwen kunnen genieten van deze prachtige comfortabel zitten T-shirts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.