Ga voor kwaliteit en een perfecte pasvorm

Overhemden zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en designs. Maar ook in kwaliteit verschillen overhemden enorm van elkaar. Een kwalitatief goed overhemd zit gewoon beter, dat voel je maar zie je ook direct! De stof is mooier, de naden beter afgewerkt en de pasvorm zit als gegoten rondom het lichaam, mits je de goede maat gekozen hebt….

Niet voor iedere man is het eenvoudig om het juiste overhemd te kopen

Ondanks er steeds meer lange mannen in ons mooie Nederland zijn, speelt het aanbod aan overhemden in de winkels hier nog niet echt op in. Ben je langer dan 1.80 meter dan is het niet altijd makkelijk om in een reguliere winkel een mooi en kwalitatief goed overhemd te kopen in de juiste maat. Vaak zijn de mouwen te kort of is het rugpand niet lang genoeg waardoor het overhemd niet goed in je broek blijft zitten. De enige opties is dan om een grotere maat te kopen bijvoorbeeld een XXL, echter worden dan niet alleen de mouwen en het rugpand langer maar wordt ook het overhemd rondom de buik breder. Ben jij een lange slanke man dan zit een XXL overhemd als een zak om je heen, geen gezicht! Hoe goed de kwaliteit van het XXL overhemd ook is.

Mouwlengte-7 overhemden, de uitkomst voor onze lange slanke mannen

Gelukkig heeft Mouwlengte-7.com goed geluisterd naar de hulpvraag van de lange slanke mannen in Nederland. Zij ontwikkelen overhemden met langere mouwen en een langer rugpand die toch mooi aansluiten rondom het lichaam. Het zijn dus geen XXL overhemden maar overhemden die speciaal zijn ontwikkeld voor lange slanke mannen. Perfect zittende overhemden van zeer goede kwaliteit en ook nog eens voor een mooie prijs.

Mouwlengte7 overhemden komen passen in de winkel of online bestellen

Mouwlengte7.com is gevestigd in Amsterdam, kom gerust een keer langs om jouw perfecte mouwlengte-7 overhemd uit te zoeken! Woon je niet in de buurt van Amsterdam of hou je niet van winkelen, maar wil je wel graag een Mouwlengte-7 overhemd aanschaffen? Neem dan een kijkje in onze webshop bij de Mouwlengte-7 overhemden. Met de handige maattabel bepaal je in enkele minuten de juiste maat en kun je jouw nieuwe overhemd bestellen die daarna binnen enkele dagen thuis bezorgd wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.