3 Awesome Scandinavische brands

Scandinavische fashion

Wij houden van mode, en dan met name de Scandinavische stijl. Deze stijl is met name te herkennen door zeer goed passende en minimalistische designs. Hou je ook zo van deze kleding? Wij hebben onze top 5 merken geselecteerd.

Tigha

Tigha

1. Tigha

Tigha is een tof merk dat je kunt herkennen aan shirts die zeer laag vallen. Ook zijn er vaak ripped onderdelen en ritsen verwerkt op onverwacht plekken. Heerlijk voor als je net even iets anders wilt.

Army of Me

Army of Me

2. Army of Me

Wanneer we het over opvallen hebben, hebben we ht over Army of Me. Dit merk heeft zeer unieke ontwerpen die zeker de nodige hoofden doen draaien. Echter gebeurt dit niet op een te excentrieke manier, maar altijd nog wel met stijl.

Ook hier vallen minimalistische designs op met grote pasvormen. Daarnaast ben je bij dit merk absoluut verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Just Junkies

Just Junkies

3. Just Junkies

Natuurlijk moeten we ook even een merk belichten dat zich niet voornamelijk op shirts richt. Wanneer we kijken naar het toffe merk Just Junkies zien we zeer strak ontworpen broeken en shorts. Deze worden voornamelijk gekenmerkt door strakke aflopen en slim en skinny fit modellen.

Van deze broeken worden we heel blij. Elegant maar toch speels, we love it.

Met deze 3 merken heb jij weer even je nodige inspiratie op het gebied van Scandinavische merken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.